Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ВојводинаВојводина 1 4 2 0 2 116:115 +1 6
Плејоф
2 Еурофарм ПелистерЕурофарм Пелистер 1 4 2 0 2 106:106 0 6
Плејоф
3 Нексе НашицеНексе Нашице 2 4 2 0 2 113:114 -1 6
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Татран ПрешовТатран Прешов 2 3 2 0 1 80:77 +3 6
Плејоф
2 Вардар 1961Вардар 1961 1 4 2 0 2 105:105 0 6
Плејоф
3 ПартизанПартизан 1 3 1 0 2 79:82 -3 3
Плејоф